Industrier/verkstäder

Algolgatan 10

Kåparp

Algolgatan 10

Nytt projekt i Kåparp/Mjärdevi

Moderna och nyproducerade verkstads/lager/kontors-lokaler med A-läge i Mjärdevi / Kåparp. Perfekt skyltläge mot riksväg 34. Byggnationen är i ett projekteringsstadie så kommande hyresgäst har goda möjligheter att påverka byggnationen och anpassningarna efter egna behov och önskemål.

 • Beskrivning
  I den nyproducerade fastigheten ges möjligheten att bygga helt efter era behov och skräddarsy detaljlösningar för att optimera flöden. Fastigheten byggs i hög kvalité vilket resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning. Det erbjuds en generös takhöjd om 7 meter som man med fördel kan utnyttja som entresolplan till kontor, personalutrymme, pentry och konferensrum. Med tillgång till över 100 parkeringsplatser direkt intill fastigheten så finns goda parkeringsmöjligheter för både ditt företag och dina kunder. Lokalerna är lämpliga för verkstad, produktion, industri eller kontor med lager & showroom.
 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Fastighetsbeteckning
  Algolgatan 10
  Objektstyp
  Industrier/verkstäder
  Adress
  Algolgatan 10
  Postnummer
  582 35
  Postort
  Linköping
  Område
  Kåparp
  Boarea enligt
  Hyresvärden
  Totalarea
  1 500 m2
  Modularea
  500 m2
 • Närområde

  Mjärdevi Science Park, en av Sveriges största teknikparker, växer så det knakar och en del i tillväxten utvecklingen är det nya området Kåparp ca 3 minuter därifrån. Det nya området räknas som ett småindustriområde men innehåller allt från service, lager, handel och industri. Närområdet är Linköpings stora och livliga universitetsområde där också den nya, expansiva stadsdelen Vallastaden ligger. Bara några minuter från fastigheten har Linköpings golfklubb sin fina 18-hålsbana som är perfekt att besöka med sina affärspartners. Från fastigheten är det optimala kommunikationer i flera riktningar. Riksväg 34 söder och och E4:an i båda riktningar. I området finns flera stora företag, exempelvis Toyota, IFS, Ericsson, Stämpelfabriken, Åhmans Traktorcentrum och Semcon.

  Kommunikationer

  Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast några minuter från södra E4-avfarten. Med bil tar det ca 8 minuter till centrala Linköping, 20 minuter till Mjölby och 30 minuter till Norrköping. Det går flera busslinjer till Kåparp med en turtäthet var tionde minut.

  Närservice

  Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

 • Dokument & Länkar
Visningar

Kontakta ansvarig lokalförmedlare för att boka visning!

Ansvarig lokalförmedlare
Extra kontaktperson
Tipsa en vän
Bilder

SKM_C25821083011170

Foto 2019-11-29 07 44 08 (2)

Foto 2019-11-29 07 44 08 (8)

Foto 2019-11-29 07 44 08 (3)

Foto 2019-11-29 07 44 08 (7)

Karta
LIWE Estate Linköping

Intresseanmälan för

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!