LINKÖPING, Nya Tanneforsvägen 22H lokal 7
Centralt

Precis intill Stångån växer ett helt nytt kvarter fram. Ta chansen att etablera din verksamhet i ett av Linköpings mest attraktiva lägen!
Lokal 7 är på 146 kvm ligger i BRF Brandstationen 3 och går att anpassa till butik, kontor eller mottagning.
Preliminärt inflyttningsdatum: Augusti 2020.

  • Hyra
    1 900 kr/kvm/år

  • Intresseanmälan

  • Totalarea
    146 m²

Objektsbeskrivning

Nyproducerade lokaler med attraktivt läge invid Stångån!

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.

Planlösning

Enl. bifogade ritningar

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Butik/Kontor
Område Centralt
Gatuadress Nya Tanneforsvägen 22H lokal 7
Postnummer 582 52
Ort LINKÖPING
Totalarea 146 m²
Boareauppgift enligt Ritning(ar)

EKONOMI

Hyra 1 900 kr/kvm/år
Månadshyra 23 117 kr/mån
Hyresbeskrivning Kallhyra gäller. Kostnader såsom t ex el och fastighetsskatt ingår ej i kallhyran.
Moms Tillkommer

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Konsuln 2, 146kvm
Fastighetsinformation Några huskroppar kläs med rödbrunt tegel och har inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. En annan huskropp får en mjukt ljusbeige tegelfasad med inslag av ljusgrå fasadglas och även här syns burspråk med skivmaterial i borstad aluminium.
Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. Balkongerna har tvådelade balkongfronter i klarglas och plåt med stansade hål.

Närområde

Områdesbeskrivning I området kring Nya Tanneforsvägen bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 40-talet och 50-talet. Företagen i området är verksamma inom branscherna Data & IT, Frisörer, Restauranger & Serveringar, Klädaffärer och Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer. Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.
Kommunikationer Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.

Allmän information

När hela kvarteret står klart finns här 197 lägenheter fördelade på två huskroppar och sex till åtta våningsplan. I Entréplan har man även införlivat ett flertal kommersiella lokaler. I kvarteret bygger JM tre bostadsrättsföreningar, Brandstationen 1, Brandstationen 2 och Brandstationen 3.

Övrigt

Några huskroppar kläs med rödbrunt tegel och har inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. En annan huskropp får en mjukt ljusbeige tegelfasad med inslag av ljusgrå fasadglas och även här syns burspråk med skivmaterial i borstad aluminium.
Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. Balkongerna har tvådelade balkongfronter i klarglas och plåt med stansade hål.

Karta

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: