LINKÖPING, Brandmannagatan 9 lokal 10
Centralt

Nyproducerade lokaler med attraktivt läge på solsidan invid Stångån!
Lokal 10 på 193 kvm ligger i BRF Brandstationen 3 och går att anpassa till såväl butik, café eller restaurang.

Preliminärt inflyttningsdatum: Augusti 2020.

  • Hyra
    1 800 kr/kvm/år

  • Intresseanmälan

  • Totalarea
    193 m²

Objektsbeskrivning

Nyproducerade lokaler med attraktivt läge på solsidan invid Stångån!

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.

Planlösning

Enl. bifogade ritning

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Restaurant/Kontor/Butik
Område Centralt
Gatuadress Brandmannagatan 9 lokal 10
Postnummer 582 52
Ort LINKÖPING
Totalarea 193 m²
Boareauppgift enligt Ritning(ar)

EKONOMI

Hyra 1 800 kr/kvm/år
Månadshyra 28 950 kr/mån
Hyresbeskrivning Kallhyra gäller. Kostnader såsom t ex el och fastighetsskatt ingår ej i kallhyran.
Moms Tillkommer

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Konsuln 5, 193kvm
Fastighetsinformation Några huskroppar kläs med rödbrunt tegel och har inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. En annan huskropp får en mjukt ljusbeige tegelfasad med inslag av ljusgrå fasadglas och även här syns burspråk med skivmaterial i borstad aluminium.
Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. Balkongerna har tvådelade balkongfronter i klarglas och plåt med stansade hål.

Närområde

Områdesbeskrivning I området kring Nya Tanneforsvägen bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 40-talet och 50-talet. Företagen i området är verksamma inom branscherna Data & IT, Frisörer, Restauranger & Serveringar, Klädaffärer och Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer.
Kommunikationer Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.

Allmän information

När hela kvarteret står klart finns här 197 lägenheter fördelade på två huskroppar och sex till åtta våningsplan. I Entréplan har man även införlivat ett flertal kommersiella lokaler. I kvarteret bygger JM tre bostadsrättsföreningar, Brandstationen 1, Brandstationen 2 och Brandstationen 3.

Övrigt

Några huskroppar kläs med rödbrunt tegel och har inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. En annan huskropp får en mjukt ljusbeige tegelfasad med inslag av ljusgrå fasadglas och även här syns burspråk med skivmaterial i borstad aluminium.
Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. Balkongerna har tvådelade balkongfronter i klarglas och plåt med stansade hål.

Karta

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: