Linköping, Algolgatan 10
Kåparp

Moderna och nyproducerade verkstads/lager/kontors-lokaler med A-läge i Mjärdevi / Kåparp. Perfekt skyltläge mot riksväg 34.
Byggnationen är i ett projekteringsstadie så kommande hyresgäst har goda möjligheter att påverka byggnationen och anpassningarna efter egna behov och önskemål.

  • Intresseanmälan

  • Totalarea
    1 500 m²

Objektsbeskrivning

Nytt projekt i Kåparp/Mjärdevi

I den nyproducerade fastigheten ges möjligheten att bygga helt efter era behov och skräddarsy detaljlösningar för att optimera flöden. Fastigheten byggs i hög kvalité vilket resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning. Det erbjuds en generös takhöjd om 7 meter som man med fördel kan utnyttja som entresolplan till kontor, personalutrymme, pentry och konferensrum.

Med tillgång till över 100 parkeringsplatser direkt intill fastigheten så finns goda parkeringsmöjligheter för både ditt företag och dina kunder. Lokalerna är lämpliga för verkstad, produktion, industri eller kontor med lager & showroom.

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Område Kåparp
Gatuadress Algolgatan 10
Postnummer 58235
Ort Linköping
Totalarea 1500 m²
Boareauppgift enligt Hyresvärden

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Algolgatan 10

Närområde

Områdesbeskrivning Mjärdevi Science Park, en av Sveriges största teknikparker, växer så det knakar och en del i tillväxten utvecklingen är det nya området Kåparp ca 3 minuter därifrån. Det nya området räknas som ett småindustriområde men innehåller allt från service, lager, handel och industri. Närområdet är Linköpings stora och livliga universitetsområde där också den nya, expansiva stadsdelen Vallastaden ligger. Bara några minuter från fastigheten har Linköpings golfklubb sin fina 18-hålsbana som är perfekt att besöka med sina affärspartners. Från fastigheten är det optimala kommunikationer i flera riktningar. Riksväg 34 söder och och E4:an i båda riktningar. I området finns flera stora företag, exempelvis Toyota, IFS, Ericsson, Stämpelfabriken, Åhmans Traktorcentrum och Semcon.
Kommunikationer Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast några minuter från södra E4-avfarten. Med bil tar det ca 8 minuter till centrala Linköping, 20 minuter till Mjölby och 30 minuter till Norrköping. Det går flera busslinjer till Kåparp med en turtäthet var tionde minut.
Närservice Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Dokument och Länkar

Karta

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: