Linköping, Prästgårdsstigen 2
Grebo/Melskog

Välplanerade kedjehus om 132 kvm med två plan i natursköna omgivningar.
Låg driftskostnad ca 2500/mån. Preliminärbyggstart andra hälften av 2020.
Området ligger nära bad, skolor och allmänna kommunikationer.

 • Grundpris hus 6 standard utförande
  3 350 000 kr

 • Intresseanmälan

 • Tomt/Mark
  317 m²

 • Rum
  5

 • Boarea
  132 m²

Objektsbeskrivning

Nyproducerade kedjehus i Grebo!

HUS 6, på trevlig hörntomt
För dig som väntat på att få flytta in i ett nytt fint boende i Grebo!

I natursköna Grebo uppförs dessa yteffektiva 132 kvm kedjehus med äganderätt. Det första huset är nu inflyttat och etapp 3 med hus 5 och 6 planeras att påbörjas under andra delen av 2020.
Här finns förskola, skola, fritidshem, och livsmedelsbutik inom gångavstånd.

I Grebo har du naturen i din närhet. Några minuters promenad från husen finner du sjön Ärlången som via Stångån och Kinda kanal mynnar ut i Roxen. Här finns båtplatser och en barnvänlig badplats med bland annat kanotuthyrning. Dessutom finns elljusspår, härliga stråk för promenader eller varför inte cykel och skidor.

Goda kommunikationer till Linköping och Åtvidaberg erbjuds via väg 35. Busshållplats finns i direkt anslutning till husen.

Bostäderna byggs i form av kedjehus med vit liggande träpanel exteriört och tak med grå betongpannor. Hustillverkaren Åtvidabergshus har en lång och gedigen erfarenhet av att bygga bostäder av hög kvalitet. Interiört har bostäderna en genomtänkt planlösning med hög trivselfaktor där öppna sällskapsytor skapar goda möjligheter för umgänge. Husen erbjuder en generös takhöjd, ljusa vitmålade väggar och härliga ljusflöden genom stora fönsterpartier. Inredningen håller hög grundstandard med kök och vitvaror från Electrolux Sentens, Kährs parkettgolv och ektrappa från Smålandtrapp. Dessutom vattenburen golvvärme på hela entréplan och helkaklade badrum.

Entréplanet består av kök, allrum/matplats, tvättstuga, badrum och klädkammare. På övervåningen finns möjlighet att själv kunna påverka om man vill ha tre sovrum eller fyra sovrum. Här finns även ett ytterligare ett badrum. Den smarta och flexibla planlösningen skapar möjligheter och gör ytorna anpassningsbara efter livets alla stadier.

Husen uppförs nyckelfärdiga med möjlighet att påverka materialval och planlösningar för den som vill sätta sin personliga prägel. På Electrolux Home Linköping kan du i lugn och ro hitta det kök, tvättstuga och garderober som faller dig i smaken.

Fasaden är färdigmålad från fabrik vilket är en fördel då man inte behöver ta hänsyn till väderförhållanden för slutmålning.

Trädgården erbjuder ett trevligt insynsskyddat söderläge med sol hela dagen. Här finns plats för både spabad, studsmatta och odling för den som är trädgårdsintresserad.

På entrésidan finns plats för två bilar, varav den ena parkeras i husets carport som även innehåller ett låsbart förråd om 5 kvm.

Våra energieffektiva hus i kombination med Nibe F730 värmepump gör boendekostnaden låg. Nyproducerade hus är även befriade från fastighetsskatt de första 15 åren.

Med endast ca 20 km till Linköping och 15 km till Åtvidaberg är detta en chans för dig att flytta till ett nytt och bekvämt boende. Husen passar både för dig som söker ett lugnt och familjevänligt område, ett bekvämt boende på ålderns höst när du upplever att villan blivit för stor, eller för dig som är på jakt efter ditt första attraktiva egenägda boende.


Nästkommande etapp 3 planeras starta under andra delen av 2020.

Vissa av bilderna så som kök kan vara tillval samt några bilder är illustrationer.


Övrigt
Färdigställandeskydd: Bankgaranti Åtvidabergs Sparbank

ENTREPRENÖRENS RÄTT TILL ÄNDRINGAR
Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma.
Götakronan AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls.
Uppgifter om projektet härrör fån säljaren. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.


I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el. Ingen kostnad för fastighetsskatt på 15 år.
Köparen står för kostnader för lagfart på tomten i samband med tillträdet av tomten, 1,5 % samt kostnader för uttagande av pantbrev 2%.

Välkommen att maila in ditt intresse!
Vi ber om ditt namn och telefonnummer där vi kan nå dig under dagtid.

Planlösning

Planlösning

Rymlig hall med vita väggar och klinkergolv i entrédel, resterande 3-stav ekparkett. Garderober och städskåp enligt ritning.

Kök från Electrolux Sentens med gott om utrymme i skåp och lådor. Hemmets hjärta och knutpunkt med öppen planlösning och köksö mot vardagsrummet. Köket rymmer en trevlig matplats med fönster åt två håll mot entrésida. Köket i standardutförande erbjuder vita skåpluckor, bänkskiva i laminat och vita vitvaror, kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn- och micro från Electrolux. Kakel ovan diskbänk samt belysning i tak och under skåp.

Allrum/Matplats med öppen planlösning mot kök. Härliga ljusflöden mot två väderstreck genom stora fönsterpartier och helglasad altandörr mot trädgårdssidan. Stor och rymlig sällskapsyta med plats för både soffgrupp och matplats. Hus 1 har fönster mot tre väderstreck.

Sovrum 1 är ljust och fint placerat med fönster mot både entrésida och gavel.
Två garderober som placeras efter önskemål eller enligt ritning.

Sovrum 2 har dubbla fönster med utsikt mot den vackra trädgårdssidan.
Garderob placeras efter önskemål eller enligt ritning.

Sovrum 3 har fönster åt två håll mot trädgårdssida och gavel. Garderob placeras efter önskemål eller enligt ritning.

Möjlighet finns att välja mellan ett fjärde sovrum alternativt ett allrum på ovanvåningen. Rummet är placerat med fönster mot entrésida.

Badrum 1 NV ligger smart placerat i anslutning till hall och kök. Badrummet är helkaklat och rymligt med dusch, WC, spegel, tvättställ, kommod i grundutförande. Badkar, handdukstork och annat kan enkelt väljas till. Hus 1 har ett badrumsfönster.

Badrum 2 ÖV har en central placering mellan sovrummen. Badrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp från fönster mot husets gavel. Helkaklat med grundutrustning som innefattar dusch, WC, spegel, tvättställ och kommod. Badkar, handdukstork och annat kan enkelt väljas till.

Tvättstuga ligger praktiskt placerat i anslutning till entrén. Tvättstugelösning från Electrolux Home med utrustning innefattande torktumlare, tvättmaskin, tvättbänk med ho och laminatskiva. Klinkersgolv och våtrumsfärg på väggarna. Frånluftsvärmepump Nibe F730.

Klädkammare under trappa med möjlighet till förvaring.

Täckt trappa med steg och ledstång i ek från Smålandtrapp

Ytterdörr, entrésida
Altandörr, trädgårdssida
Takhöjd, 250 cm
Fönster Traryd Optimal Plus

Vitvaror har 5 års garanti

Carport
Förråd

Film

Foton

Planritning

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Villa
Fastighetsbeteckning ÅTVIDABERG MELSKOG 1:42
Objektstyp Kedjehus
Område Grebo/Melskog
Gatuadress Prästgårdsstigen 2
Postnummer 58595
Ort Linköping
Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet
Tomtareal/mark 317 m²
Boarea (BOA) 132 m²
Boareabeskrivning Boarean enligt ritning från husleverantören
Antal rum 5
Antal sovrum 4

BYGGNAD

Allmän information Gemensamhetsanläggning/samfällighet för området med ledningar och vägar. Varje hus följer 1/14 del i anläggningen. Under bildande.
Götakronan AB står för färdigställande av lokalgata samt parkering samfällighet enl situationsplan.
Byggnadstyp 2-plan
Grund Platta på mark
Taktyp/takbeklädnad Betongpannor mörkgrå
Fasadtyp Träfasad
Fönster 3-glasfönster isoler
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Vatten Kommunalt vatten
Avlopp Kommunalt avlopp
Uppvärmning Frånluftsvärmepump, golvvärme på nedervåning och radiatorer på övervåningen
Typ av ventilation Tilluft via springventiler i fönster
Huvudsäkring 16 A
Jordat eller ojordat Jordat
Parkeringsbeskrivning Carport och uppfart, grusas
Uteplatsbeskrivning Tomten grovplaneras och uteplatsen grusas
TV/internet Fiber förberett med tomrör in i huset, leverantör Itsam Åtvidabers Kommun. Anslutnings kostnad tillkommer.

Parkering

Parkeringsbeskrivning Carport och uppfart, grusas

Kostnader

Boendekalkyl Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: