Linköping, Glaskulan 5, Gryttorpsgatan 10
Tornby

Fina kontorsutrymmen med nära till all tänkbar service som Tornby handelsområde har att erbjuda. Nära till E4:an, gott om parkeringsplatser och bra bussförbindelser till resecentrum och city. Totalytan ligger på 850 kvm fördelat på två plan. Tillträde kan ske vid årsskiftet 2020-2021. Välkommen!

Objektsbeskrivning

Kontor i unikt läge i hjärtat av Tornby

Kontorslokalerna är fördelade på 2 plan med 425 kvm i markplan och 425 kvm på plan 1. De båda våningsplanen består idag av ljusa cellkontor med fönster samt ytor för konferensrum, pentry, matplats, wc med dusch, hiss samt flera förrådsutrymmen.

Hela fastigheten är inhägnad och låst med en automatisk grind som är öppen på kontorstid. På framsidan finns gott om parkeringsmöjligheter för både personal och besökande.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller om ni vill boka in en visning av lokalen.

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Kontor
Område Tornby
Gatuadress Glaskulan 5, Gryttorpsgatan 10
Postnummer 582 73
Ort Linköping
Totalarea 850 m²
Boareauppgift enligt Hyresvärden

EKONOMI

Hyra 1 100 kr/kvm/år
Månadshyra 77 917 kr/mån
Ingår i hyran Uppvärmning , Vatten
Moms Tillkommer

Kostnader

Ingår i hyran Uppvärmning , Vatten
Fastighetsskatt/-avgift 21 460 SEK/år

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Glaskulan 5

Närområde

Områdesbeskrivning Tornby är, med sina 250 hektar, Linköpings och ett av Sveriges största handelscentrum. I området finns runt 400 företag inom olika verksamhetsområden.
Kommunikationer Lokalen är lättillgänglig via E4:an. Buss från Linköpings resecentrum till Grytstorpsgatan tar ca 12 min.
Fina cykelvägar förbinder Tornby med Linköpings centrum.
Närservice Företag i närheten är bland andra, Jysk, Rusta, Plantagen, Kumo, Marbodal, Media Markt, Erikshjälpen och ICA Maxi

Karta

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: