Norrköping, Lindövägen 75
Sylten-Oxelbergen

Moderna lokaler för kontor och verkstad/produktion på en attraktiv adress i Norrköping. Fastigheten består av 1140 kvm moderna kontorsytor i två plan och ca 3000 kvm för verkstad eller produktion. Tillträde kan ske under Q1 2021. Välkommen att kontakta mig för mer information.

Objektsbeskrivning

Fina lokaler för kontor & verkstad/produktion

På Lindövägen 75 i Norrköping finns nu lediga lokaler för kontor, verkstad och produktion.

Kontorslokalerna byggdes 2004 och är fördelade på 2 plan med 640 kvm i markplan och 500 kvm på plan 1. De båda våningsplanen består idag av sammanlagt ca 30 ljusa cellkontor med fönster samt ytor för öppna kontorslandskap, konferensrum, pentry, matplats, wc med dusch, hiss samt flera förrådsutrymmen.

Verkstadslokalen har generös takhöjd och ljusinsläpp via fönsterpartier. Den effektiva verkstadsytan ligger omkring 2400 kvm och utöver detta finns även ytor med lunchrum, omklädningsrum med dusch och bastu samt förråd med plats för pallställ. Verkstadshallen har flera traverser med en maxkapacitet i intervallet 5- 20 ton. Hallen har också två separata entrésolplan som är lämpliga att använda som lager. Flera portar i markplan möjliggör smidig av-och pålastning.

Hela fastigheten är inhägnad och låst med en automatisk grind som är öppen på kontorstid och öppnas via mobilsamtal på övriga tider. På baksidan av fastigheten finns ca 200 kvm lageryta under tak samt övriga ytor för uppställning av containers eller fordon. På framsidan finns gott om parkeringsmöjligheter för både personal och besökande. I direkt anslutning till kontorsbyggnadens matplats finns även en trevlig uteplats.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller om ni vill boka in en visning av lokalen.

Planlösning

Se bifogade planritningar.

Foton

Fakta

Grundfakta

Objektkategori Lokal
Objektstyp Verkstad/Kontor
Område Sylten-Oxelbergen
Gatuadress Lindövägen 75
Postnummer 602 28
Ort Norrköping
Totalarea 4140 m²
Boareauppgift enligt Hyresvärden

Parkering

Parkeringsbeskrivning Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till lokalen.

FASTIGHETSINFORMATION

Fastighetsbeteckning Sylten 4:17

Närområde

Områdesbeskrivning Oxelbergen-Sylten är en stadsdel i Norrköping som ligger strax sydost om stadens centrum och angränsar till stadsdelarna Risängen och Ljura.
Kommunikationer Det tar 15 minuter att ta sig från Norrköpings resecentrum till Lindövägen 75 via linje 11 som går 2 ggr/timme.
E22:an nås inom 5 min och E4:an nås inom 10 minuter med bil.
Närservice Företag i närheten är bland andra: WR-IT, MEST Djur AB, Sonoco-Alcore AB, Grehns Plåt AB, FF Fastighetsservice AB, Himmelsta Byggentreprenad AB, Thorell Revision AB, Tholmarks Uthyrning, Limgrossen i Norrköping AB och Haga R.O.T Service AB

Karta

Jag är intresserad av detta objekt!

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter. För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: