Med ett nytt varumärke vill vi stärka
ambitionen att vara det självklara valet

Om Oss

Vi är sedan 1982 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Nu finns vår kompletta mäklarkompetens under nytt varumärke. Med ett nytt varumärke vill vi stärka ambitionen att vara det självklara valet vid hjälp av förmedling av alla kommersiella fastighetstransaktioner. Vi erbjuder vår kunskap vid förmedling av jordbruksfastigheter samt en omfattande lokalförmedlingstjänst. Vi erbjuder även förmedling av privatbostäder.

LIWE estate drivs av Matilda Lidén och Johan Westergren. Matilda Lidén är registrerad fastighetsmäklare sedan 2012 och har drivit eget företag sedan 2009. Johan Westergren är verksam som fastighetsmäklare sedan 1982 och har från 2013 specialiserat sig på kommersiella transaktioner.

Vår tid är nu, vi lever bara en gång sade vi till varandra och startade LIWE estate. Johan har ett brinnande intresse och kompetens för kommersiella fastigheter. Matilda har ett stort intresse att driva företag och att vidareutveckla yrkesrollen som registrerad fastighetsmäklare.

Vi vill med kreativitet, nytänkande och energi vara den samlade plattformen för kommersiella transaktioner, förmedling av lokaler samt jordbruksfastigheter.

Vidare skall vi driva och leda utvecklingen av branschen och ge er en tjänst i toppklass lyhörda för våra kunders behov.

Medarbetare

Paste your text here: