Industrier/verkstäder

Ramshällsvägen

Händelö

Ramshällsvägen

Kommande nyproduktion i Händelö

Under hösten 2023 kommer möjligheten finnas att etablera just er verksamhet i nyproducerade och moderna lokaler i Händelö, Norrköping. Byggnationen är i projekteringsstadiet så kommande hyresgäst har goda möjligheter att påverka byggnationen och anpassningarna efter egna behov och önskemål.

 • Beskrivning
  I den nyproducerade fastigheten ges möjligheten att bygga helt efter era behov och skräddarsy detaljlösningar för att optimera flöden. Fastigheten byggs i hög kvalité vilket resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning. Det erbjuds en generös takhöjd om 7,8 meter som man med fördel kan utnyttja som entresolplan till kontor, personalutrymme, pentry och konferensrum. Ytorna går att dela upp på flera hyresgäster från 800 kvm och om större ytor sökes så finns möjligheten att bygga upp till 6000 kvm. Med en tomtyta på hela 14000 kvm och med tillgång till över 60 parkeringsplatser direkt intill fastigheten så finns det gott om uppställningsytor och parkeringsmöjligheter för både ditt företag och dina kunder. Lokalerna är lämpliga för verkstad, produktion, industri eller kontor med lager & showroom. Avstånd: - Norrköping centrum: 6 min - Linköping: 37 min - Jönköping: 1 tim 56 min - Stockholm: 1 tim 56 min - Göteborg: 3 tim 32 min - Malmö: 5 tim 3 min Välkommen att kontakta mig för mer information!
 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  Händelö
  Objektstyp
  Industrier/verkstäder
  Adress
  Ramshällsvägen
  Postnummer
  602 38
  Postort
  Norrköping
  Område
  Händelö
  Boarea enligt
  Hyresvärden
  Totalarea
  3 040 m2
  Modularea
  800 m2
 • Närområde

  Händelö är en konstgjord ö i Norrköpings hamnområde som bildades i samband med att Lindökanalen byggdes under åren 1956–1962. Händelö har sedan 1960 varit ett område tänkt för hamn- och industriverksamhet. Intresset för Händelö som ett transportlogistiskt centrum fortsätter att öka och i dagsläget pågår flera etableringar av just logistikföretag. Men Händelös industriområde innehåller allt från service, lager, handel och industri och i området finns flera stora företag så som Swed Handling, Kuenhe+Nagel, Linotol, Nordic Granit AB med flera. Ön erbjuder även folk till att ta promenader i dess vackra naturreservat.

  Kommunikationer

  Fastigheten ligger endast några minuter från södra och norra E4-avfarten. Från Norrköpings Centralstation går busslinje 429 flera gånger om dagen till Ramshällsvägen.

  Närservice

  Med bara minuter från Norrköpings innerstad finns allt man kan önska sig: flertalet hotell och restauranger, parker att promenera, gym, padelcenter och mycket mera.

 • Dokument & Länkar
Visningar

Kontakta ansvarig lokalförmedlare för att boka visning!

Ansvarig lokalförmedlare
Extra kontaktperson
Tipsa en vän
Bilder

Skärmklipp

Karta

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

LIWE Estate Linköping

Intresseanmälan för

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!