Genom våra tjänster vill vi stärka ambitionen att vara det självklara valet!

Våra tjänster

Vårt Kommersiella Nätverk

Gå med i vårt nätverk för att vara först att ta del av våra kommande objekt gällande den kommersiella fastighetsmarknaden. Med hjälp av detta nätverk kan vi skapa större möjligheter att finna matchningar för er. Registrera dig till vårt kommersiella nätverk här

Lokaluthyrning och Sökuppdrag

Vi tar ett helhetsansvar för lokalförmedlingsprocessen från marknadsföring till visning och slutligen förhandling och avtalsskrivning. Vi arbetar för att förenkla matchningen mellan fastighetsägare och hyresgäster och hanterar alla typer av kommersiella lokaler såsom kontor, butiker, lager, industri m.m. Lokalerna marknadsförs via våra olika marknadsföringskanaler samtidigt som vi aktivt arbetar med att hitta rätt hyresgäst till våra uppdragsgivare. Vi har även utfört och har god förmåga att göra sökuppdrag för er som behöver hjälp med att scanna av olika lokalalternativ. Hör gärna av er till oss med ert specifika behov så ser vi till att skräddasy tjänsten för just er! Vi har plattformen för lokaluthyrningar

Kommersiella transaktioner

Vi har lång erfarenhet av fastighetstransaktioner och erbjuder professionell rådgivning i samband med försäljning av fastigheter. Vi är med hela vägen från värdering, avtalsskrivning till avslutad affär. Vi förmedlar fastigheter i alla storlekar, hyreshus, industri- och kontorsfastigheter.

Fastighetsanalys och rådgivning

Vi på LIWE estate är experter på fastighetsrådgivning och genom vår kompetens och erfarenhet erbjuder vi en analys och rådgivning med ett helhetsperspektiv. Vi konsulterar inom utveckling av allt från enskilda lokaler till hela fastigheter eller större bestånd och nyproduktion. Detta för att optimera användningen och därmed maximera värdet inför en försäljning. Vi utför marknadsvärdering av alla typer av kommersiella fastigheter och jordbruk. Vi upprättar handlingar och utredningar vid generationsskiften.

Ombildningar till bostadsrätter

Vi har kunskap och har genomfört många ombildningar till bostadsrättsföreningar därmed kan vi företräda hyresvärden eller blivande köpare vid handläggning och bildande av bostadsrättsföreningar.

Jord och skog

Med lång erfarenhet förmedlar vi alla typer av jordbruksfastigheter. Vi hjälper även markägare att utveckla sin fastighet för annat ändamål om det kan vara värdehöjande.

Förmedling av privatbostäder

Med god kunskap och intresse av att hjälpa våra kunder erbjuder vi även förmedling av alla typer av privatbostäder. Välkommen med din villa, bostadsrätt, fritidshus eller tomtmark.

Kontakta oss för mer information

Genom att skicka mitt meddelande godkänner jag att LIWE Estate sparar mina uppgifter.
För mer information hur uppgifterna behandlas klicka här.

Paste your text here: