Kommersiella

Kommersiella fastighetsaffärer

Vi har lång erfarenhet av fastighetstransaktioner och erbjuder professionell rådgivning i samband med försäljning av fastigheter.

Kommersiella transaktioner

Vi är med hela vägen från värdering, avtalsskrivning till avslutad affär. Vi förmedlar fastigheter i alla storlekar, hyreshus, industri- och kontorsfastigheter.

Fastighetsanalys och rådgivning

Vi på LIWE Estate är experter på fastighetsrådgivning och genom vår kompetens och erfarenhet erbjuder vi en analys och rådgivning med ett helhetsperspektiv. Vi konsulterar inom utveckling av allt från enskilda lokaler till hela fastigheter eller större bestånd och nyproduktion. Detta för att optimera användningen och därmed maximera värdet inför en försäljning. Vi utför marknadsvärdering av alla typer av kommersiella fastigheter och jordbruk. Vi upprättar handlingar och utredningar vid generationsskiften.

Ombildningar till bostadsrätter

Vi har kunskap och har genomfört många ombildningar till bostadsrättsföreningar därmed kan vi företräda hyresvärden eller blivande köpare vid handläggning och bildande av bostadsrättsföreningar.

Jord och skog

Med lång erfarenhet förmedlar vi alla typer av jordbruksfastigheter. Vi hjälper även markägare att utveckla sin fastighet för annat ändamål om det kan vara värdehöjande.

Kommersiella nätverket

Gå med i vårt nätverk för att vara först att ta del av våra kommande objekt gällande den kommersiella fastighetsmarknaden. Med hjälp av detta nätverk kan vi skapa större möjligheter att finna matchningar för er.

Missa inga objekt, anmäl dig till vårt kommersiella nätverk

Anmälan till kommersiella nätverket
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!