Nyproducerade radhus i Grebo, Linköping

Nyproducerade radhus i Grebo, Linköping

Med anledning av Covid-19 är det extra viktigt att vi alla hjälps åt. På MH Mäklarservice gör vi vad vi kan för att hindra spridningen av Coronaviruset och för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga.

Vi på LIWE Estate håller privata visningar där alla ska känna sig trygga. Enligt mäklarna så är uppfattningen att bostadsmarknaden rullar på och att efterfrågan finns. Efterfrågan på nyproducerade hus som har relativt snabba tillträden vet vi är attraktivt. Projektet ovan kan erbjuda inflyttning runt årsskiftet 2020. Att få ett nytt hus med inflyttning inom ett år är snabbt när det gäller gruppbebyggelse inom nyproduktion.

Vi lever alltid i en rörlig marknad där många yttre händelser kan påverka bostadsmarknaden. Vad som är viktigt att ha med sig om man går i tankar att leta nytt boende är att:

  • Nyproduktion är prissatt långt innan det kom ut till försäljning och under tiden från prissättning till inflyttning har oftast priserna stigit.
  • Hus utanför staden har blivit attraktiva vilket man kan konstatera på senaste tidens budgivningar för dessa objekt.
  • Vi måste leva på och följa de restriktionerna som är och inte bara stanna upp, det är viktigt att hålla Sverige levande. 
  • Vi tror på framtiden!   

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!