Hyr ut lokal

Hyr ut lokal

LIWE Estate har ett stort kontaktnät med lokalsökande företag. Våra lokalförmedlare håller ständigt vårt kundregister uppdaterat och aktuellt för att på bästa sätt finna rätt matchning.

Oavsett om du är en hyresgäst som sitter fast i ett hyreskontrakt eller en fastighetsägare som har vakanta lokaler har LIWE Estate målsättningen att hitta bästa lösningen.

För Fastighetsägare

LIWE Estates arbetsprocess vid uppdrag att hjälpa dig som fastighetsägare med uthyrning av ledig lokal anpassas efter ert specifika behov. Vid ett helhetsuppdrag kan det se ut såhär.

  • Faktainsamling och målgruppsanalys. Vi sammanställer relevanta fakta runt fastighet, lokaler och område. Därtill bestämmer vi tillsammans målgrupp, investeringsbehov, hyresnivå mm.
  • Marknadsbearbetning. Vi genomför marknadsföringsinsatser och matchar lokalen mot vår kundregister och våra nätverk i branschen.
  • Visning. Vi samordnar och genomför visningar.
  • Kontraktshantering. Vi tar fram avtalsförslag och finns med vid kontraktets slutförande.

Sitter du fast i ett hyresavtal?

LIWE Estate hjälper bolag att lösa lokalfrågan oavsett anledning. Har ni överyta och vill fylla upp tomrum i lokalen? Vill ni hitta en nya lokal men behöver överlåta den nuvarande lokalen till en ny hyresgäst? LIWE Estate skräddarsyr en lösning för just ert bolag.

LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!