Lediga lokaler i Linköping

Lediga lokaler Linköping

Söker du som egenföretagare eller företagare lediga lokaler i Linköping? Vi på LIWE Estate arbetar dagligen med att matcha företag med lediga lokaler anpassade för varje enskild företags behov.

Vi tar ett helhetsansvar för lokalförmedlingsprocessen från marknadsföring till visning och slutligen förhandling och avtalsskrivning. Våra lokalförmedlare jobbar hela tiden aktivt i Linköping och runtomkring Linköping för att hitta en ledig lokal som kan passa just din verksamhet.

Vårt kontor finns i Linköping och ni är varmt välkomna att besöka oss på Storgatan 30, Linköping. Vi som arbetar på LIWE Estate bor själva i Linköping vilket gör att vi också har bra koll på områdena runtomkring staden. Söker ditt företag ledig lokal i Linköping eller i närheten är ni varmt välkomna att kontakta våra lokalförmedlare.

Vi är ett mäklarföretag som arbetar med att förmedla både kommersiella- och privata fastigheter, nyproduktion samt lokalförmedling i Linköping med omnejd. Vi förenklar istället för komplicerar och vägleder dig genom varje moment. Både fastighetsägare och hyresgäst vänder sig med fördel till oss med sina behov. Vi hanterar alla typer av kommersiella lokaler såsom kontor, butiker, lager och industrier m.m. Vi har de kunskaper ni behöver för att känna er trygga när ni söker lokal eller behöver hyra ut er befintliga lokal. Vi har även utfört och har god förmåga att göra sökuppdrag för er som behöver hjälp med att scanna av olika lokalalternativ. Hör gärna av er till oss med ert specifika behov så ser vi till att skräddarsy tjänsten för just er.

Varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig som fastighetsägare eller hyresgäst!

Våra Lokalförmedlare i Linköping

Varmt välkommen att kontakta oss!

Felix Blick

Lokalförmedlare
LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!