Lokalförmedlare

Lokal­förmedlare

Nu utökar vi med en till lokalförmedlare! Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter/­mål/­personlighet

Vi söker en driven och positiv person. Vi ser gärna att du har erfarenhet med uthyrning av kommersiella lokaler, fastighetsförvaltning och försäljning. Det är meriterande om du har byggteknisk erfarenhet. Att vara lokalförmedlare betyder att aktivt öka företagets omsättning genom att med försäljningsinriktade metoder söka upp nya, bearbeta gamla och vårda befintliga kunder. Du är en viktig resurs som förvaltar samt bygger upp vårt varumärke på ett professionellt sätt.

Du är serviceinriktad och gör arbetet med en positiv inställning, ett stort engagemang och med fokus på kvalité samt att göra kunden nöjd.

I din roll som lokalförmedlare hos oss kommer du arbeta självständigt men i ett starkt team och i ett arbetsklimat där vi alltid hjälper och stöttar varandra i frågor.

Arbetsmiljön/­arbetsplats

Arbetet sker både på kontoret samt ute hos kunder. Ute hos kunder arbetar du med uppgifter såsom intag av uppdrag, visningar, personliga möten med tänkbara kunder. På kontoret arbetar du med administrativa uppgifter gällande dina pågående uppdrag, planering inför kommande inbokade intag samt bokningar av nya möten med potentiella nya kunder. När du finns inne på kontoret är du behjälplig mot kunder som kommer in. Vår telefonväxel är en mobilväxel vilket innebär att alla kommer hjälpas åt att svara i telefon för att våra kunder ska få bästa service och tillgänglighet.

Arbetstider: Efter överenskommelse. 40h/vecka. Det är viktigt att finnas tillgänglig för kunder och kollegor via telefon och mail vardagar. 

Löneupplägg: Provisionsbaserad lön.

Om företaget

Företaget ägs av Johan Westergren och Matilda Lidén. Vi startade detta företag för att få möjligheten att fokusera på det vi tycker är roligt. Johan med sitt brinnande intresse för kommersiella fastigheter och Matilda att driva företag. Vi värdesätter ärlighet och lojalitet samt empati och omtanke om varandra. Hos oss är det högt i tak, flexibla arbetstider, frihet under eget ansvar och korta beslutsvägar.

Intervjuer hålls löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan till

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

010-151 63 61

Kontakta oss
LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!