Micka Hagve är mäklaren som har sitt hjärta på landet

Micka Hagve är mäklaren som har sitt hjärta på landet

Vi träffas på familjens jordbruksfastighet där maken driver kycklinguppfödning och spannmålsodling, en verksamhet som naturligtvis också engagagerar Micka.
- I den mån jag hinner hjälper jag gärna till på gården, till exempel när kycklingarna kommer till oss. Jag har en unik insikt i, och stor erfarenhet av det enorma arbete som ligger bakom en hållbar jord- och skogsverksamhet och så vitt jag vet är jag en av regionens få kvinnliga jordbruksmäklare, berättar hon.
 
HON BERÄTTAR ATT beslutet att sälja eller att genomföra ett generationsskifte av sin verksamhet naturligtvis är förknippat med mycket känslor och att hon som mäklare, med sina erfarenheter, kan förstå hela processen.
- Samtidigt vet jag hur jobbigt och stora besluten kan te sig, varför jag också har en stor ödmjukhet inför uppdragsgivaren och är glad när jag kan dela med mig av erfarenheter och göra affären till något bra för både köpare och säljare.
 
UNDER 2017-2018 har Micka förmedlat ca 145 objekt där en del av objekten hade det lantliga läget som ligger henne varmt om hjärtat; Hästgård, prästgård, villor och nyproduktion.
- Jag älskar gamla hus med historia! ler hon. Charmen, känslorna och allt som liksom finns i väggarna. Sedan spelar det inte så stor roll om det är en pampig jättefastighet eller en liten kolonilott, alla objekt kräver samma engagemang och det är så jag vill jobba.
 
PÅ LIWE ESTATE har Micka möjlighet att arbeta med en kombination av det som känns viktigt; Att arbeta nära människor med ett dedikerat kundfokus och samtidigt vara med och få företaget att växa.
- Jag har arbetat inom akutsjukvården och drivit egna företag. Jag drivs av att ta hand om och ge det lilla extra, varje gång. Att utbilda mig till mäklare är det bästa jag gjort och att arbeta på LIWE Estate som har den samlade erfarenheten är väldigt berikande för mig. Johan Westergren, delägare av LIWE Estate har 37 års yrkeserfarenhet som mäklare och har bred kompetens inom kommersiella fastighetsmarknaden samt genomfört många generationsskiften och försäljningar inom jord och skog, vilket är en stor tillgång. Eftersom vi inte tillhör någon mäklarkedja kan vi arbeta mer flexibelt utifrån varje kunds önskemål - och det gillar jag!
 
Text och foto: Miljam Lindahl på uppdrag av Öst Media. 

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

LIWE Estate Linköping
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!